Projekt razvoja i plasmana turističkih proizvoda u pred i posezoni po destinacijama (PPS destinacije) - poziv za sudjelovanje

S ciljem poticanja razvoja atraktivne i konkurentne destinacijske ponude s dodanom vrijednošću u razdoblju pred i posezone (dalje u tekstu: PPS razdoblje), Hrvatska turistička zajednica je u srpnju 2014. pokrenula projekt „Hrvatska 365“. Garešnica se, zajedno sa Daruvarom i Bjelovarom, nalazi među 22 destinacije koje su na temelju dostavljene kandidature, izabrane od strane Povjerenstva HTZ-a za realizaciju navedenog projekta uz dodjelu oznake PPS destinacije (pred i posezona).

Uvjeti za ulazak u projekt i dodjelu oznake  PPS destinacije  su osim dostupnosti ciljanim geo tržištima do 6 sati trajanja putovanja, raspoloživost tj. poslovna aktivnost određenog učešća smještajnih kapaciteta , ugostiteljskih objekata i ostalih popratnih turističkih i javnih sadržaja i usluga destinacije  u periodu pred i posezone , a unašem slučaju cijele godine jer smo destinacija sa cjelogodišnjim poslovanjem.

Za navedeno razdoblje posebno će se razvijati i promovirati turistički proizvodi: kultura i multikulturalnost, eno-gastro ponuda destinacije, zdravlje i wellness, lovni turizam, tradicijski obrti, klaster Srce zelene Hrvatske. Za razvoj i promociju navedenih proizvoda u destinaciji, biti će zaduženi proizvodni timovi koji će se formirati iz redova sudionika u projektu PPS destinacije Hrvatska 365.

Ukoliko se bavite turističkom i ugostiteljskom djelatnošću kojom realizirate poslovnu aktivnost u navedenom PPS razdoblju na području Garešnice  i ukoliko želite  biti sudionik u projektu PPS destinacije „Hrvatska 365“, molimo vas da pročitate „Pravila za dodjelu oznake PPS destinacije“  te  pravilno  ispunjenu „Izjavu PPS“  dostavite elektronskim putem na mail tz-garesnica@garesnica.hr ili direktno u ured Turističke zajednice Sjeverna Moslavina najkasnije do 30.09.2014. Prijave koje stignu nakon tog roka neće se uzeti u obzir.

Odluka o osnivanju PPS Kluba

Pravila za dodjelu oznake "PPS destinacija"

Izjava - prijavni obrazac 


Najave događanja

07.07.2017. Zapovijed pod lipom
Srpanj je mjesec kada stanovnici Miklouša i okolnih sela slave svoje starinske običaje i kulturnu tradiciju, te i ove godine od 07.- 09. srpnja po 43.put, KUD "Sloga" u suradnji s Gradom Čazma, Centrom za kulturu i TZ Čazma...