LADO u Garešnici

"Ispod duba stoljetnoga" naziv je novog koncertnog programa koje je u Garešnici predstavio Ansambl nacionalnih pjesama i plesova LADO, u subotu 13. svibnja, pred prepunom sportskom dvoranom SŠ "August Šenoa" Garešnica.

Gareščani i LADO vole se javno što je i pokazala potražnja karata koje su bile besplatne. U dvorani je koncert s oduševljenjem pratilo oko 1000 ljudi.

Organizatori ovog koncerta a povodom 20-og rođendana Grada Garešnice bili su Grad Garešnica i TZ Sjeverna Moslavina uz svesrdnu, veliku pomoć djelatnika Komunalca te USJPDR RISOVI- podružnica Garešnica koji su se pobrinuli da sve prođe u najboljem redu.

Koncert je trajao puna dva sata s pauzom u sredini. Mogli smo uživati u koreografijama  Pokuplja, Baške (Krk), Gradišća, plesova Hrvata iz mađarskog dijela Podravine, Molvi, Boke Kotorske, Posavine, Like, Zagorja i Međimurja.

Razdragani i oduševljeni Ladovci obećali su da se vidimo i dogodine!

Izvor fotografija: Cinema Produkcija

Najave događanja

07.07.2017. Zapovijed pod lipom
Srpanj je mjesec kada stanovnici Miklouša i okolnih sela slave svoje starinske običaje i kulturnu tradiciju, te i ove godine od 07.- 09. srpnja po 43.put, KUD "Sloga" u suradnji s Gradom Čazma, Centrom za kulturu i TZ Čazma...